Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-04-30, 13:49   #1036
Kaamilaaa0508
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Hej wam

Fajne te brzuchole macie. Kamila największy zdecydowanie haha

Sunshine zdrowia dla córci.. tez mi sie z bostonką skojarzyło. Ale nie ma co sie martwić za wczasu. Moja akurat nie miała ale w przedszkolu była epidemia jakis czas temu

Dziś mam wizyte prywatną ciekawa jestem bardzo wymiarów i wagi...

dziewczyny potrzebuje informacji

czy dostałyście do wypełnienia Plan Porodu i w którym tc? Bo mam 2 kartki tego i w sumie nie wiem co tam pozaznaczać

Do tego miałam sobie wybrać położną więc położna z przychodni, w ktorej mam gina na NFZ odesłała mnie do przychodni gdzie mamy pediatre (z tej przychodni przychodziła położna do małej po porodzie) . No to poszłam..a w tej przychodni ta sama położna (od dziecka) odesłała mnie z powrotem tam gdzie chodze do lekarza i w sumie to wyczułam że nie bardzo jest zainteresowana... no i dupa. Juz 26tc a ja nie mam oficjalnie położnej a podobno jest to konieczne teraz, bo sie przepisy zmieniły. Zapytam może dzis gina
Kciuki za wizytę [emoji110]

Co do planu porodu ja nic nie dostałam i raczej nie zamierzam robić bo wiadomo jak to w szpitalu - i tak wszystko pewnie pójdzie inaczej [emoji57]

A co do poloznej to ja się zapisze tylko po to żeby przyszła po porodzie. Wcześniej nie jest to obowiązkowe. Możesz sobie wybrać i chodzić na wizyty lub położna może przychodzić do ciebie na takie wizyty edukacyjne przed porodem ale jak nie chcesz to wcale nie ma takiej konieczności [emoji57]

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Kaamilaaa0508 jest offline Zgłoś do moderatora