2019-05-01, 19:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 15. W tej części wszystkie już zachodzą a niektóre urod
Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508
No to u ciebie podobnie jak u mnie [emoji6] niedoczynność wyszła mi w ciąży, anemia, cukrzyca, jeszcze jakieś zmiany w piersi która ciągle gdzieś mi z tyłu głowy siedzi ale to sprawdzimy dopiero po porodzie co to, do tego to moje szalejące raz niskie raz wysokie ciśnienie [emoji849]Ja nadal biorę 3x1 [emoji849] no a jak widać wyniki tylko lekko drgnely.
Myślę że tak będzie najlepiej jak pójdziesz do lekarza, niech spojrzy i powie co o tym myśli, może po prostu musisz zmienić tardyferon na coś innego i będzie lepiej [emoji6][emoji8] także spokojnie [emoji8]
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------
Jeju jak mnie to moje dziecko właśnie skopalo [emoji87] booli[emoji85]
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
To ja przy tobie mam małą dawkę więc pewnie mi zwiększy [emoji849] A wtedy to już umrę na zaparcie
Mi też się coś pojawiło na piersi i dostałam od razu skierowanie na usg, na szczęście okazało się że to nic groźnego [emoji849]
Ale co chwilę coś wychodzi w tej ciąży, ty przynajmniej masz już blisko do końca [emoji846] jeszcze moment i zobaczysz swoją dziewczynę [emoji7]
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
|
|
|