2019-05-02, 17:37
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
Napisane przez mrofka89
Ja dziś pojechalam na zakupy i w pewnym momencie dosłownie w jednej sekundzie przyszedł etap, że muszę usiąść i zaraz wrócić do domu bo jest koniec. Zaczęło mnie straszyć napinanie brzucha i poczułam że jak się usiądę i się nie napije to zaraz będzie ciężko.... Gdzie te nasze siły?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Też się zastanawiam, aż to takie dziwne dla mnie, zawsze miałam dużo energii [emoji4]
---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------
Cytat:
Napisane przez she_like
Nie dźwigaj tyle!! Na miejscu męża przykłułabym Cię do kaloryfera [emoji85]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------
Moj tez za miskę z praniem krzyczy [emoji85]
---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------
Odpoczywaj teraz. Ja tez jak cos podniosę to dostaje takiej wydzieliny. Chociaż od czasu wstrzymanego porodu to nawet jak postoje troche to tez leci.
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
Wrócisz to weź sobie kąpiel i do łóżka. [emoji257]
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
Ja takie mam, ale to mi w szpitalu mowili. I ze przez jego stan nie powinnam wytrwać do połowy maja.
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------
Tez się pytam gdzie one się podziały [emoji19]
|
No to ja takie mam i nic mi nie powiedziała [emoji37] 16stego idę to ja przycisnę o co chodzi. U mnie dopiero 32tc więc za wcześnie na takie łożysko [emoji85]
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------
Cytat:
Napisane przez sandra991
Mnie nic gin nie mówi o łożysku ani o dlugosci szyjki.[emoji848]
A w którą strone ida stopnie? 1 to najlepszy stan? Do ilu jest "ranga"?
|
Są 3 stopnie, trzeci to najstarszy wlasnie, który powinien być przed porodem [emoji6]
|
|
|