2019-05-02, 17:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
Napisane przez Moniunia1994
Jak byłam na wizycie to gin nic nie mówiła. Ale czytam teraz kartkę z USG i opis i jest napisane, że "łożysko 3stopnia że zwapnieniami". Jak wasze łożyska albo w poprzednich ciążach? Bo jak czytam to 3stopien powinien być pod koniec...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Moja tylko mowi, że łożysko ok, opisuje dokładnie szyjkę, no ale z nią są problemy.
Cytat:
Napisane przez agus87
Mój nie.mowi którego stopnia
Ja tylko o szyjkę pytam ciągle hehe
Podobno 6kg dźwigać można
A co mają powiedzieć mamy, które dźwigają dzieci?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
Moja córka wazy 13kg i od kiedy skróciła mi się szyjka mam zakaz podnoszenia jej. Już teraz przyzwyczaiła się do tego, ale początkowo było ciezko, gdy mowila „mamusiu lączki” i je do mnie wyciągała.
Cytat:
Napisane przez natlem
Ja to nie potrafię nadrobić was [emoji23]. No doktorka skierowała mnie w kierunku obserwacji hipotrofi w zeszłym tyg w czwartek byłam na usg mały urósł o 20dkg ale brzuszek dalej miał na 32tyg. Pomimo że był już 35. Ale tutaj wychodzi że jest wszystko ok. Doktorka moja ma do soboty urlop A lekarze mówią że jestem tu z powodu jej przewrazliwienia na moim punkcie [emoji23] brzuszek już jest tylko tydzień do tylu w poniedziałek miał 2600. Nie wiem czy ja wyjdę do terminu cc. Będzie moja na dyżurze w niedzielę to będę pytać skoro nic mi tu nie robią oprócz ktg może mnie wypisze na ten tydzien. Bez sensu tu siedzieć wolę w domu [emoji6]
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
|
Moja gin mowila, ze mnostwo lekarzy powysylalo swoje pacjentki na majówkę do szpitala, a tam lekarzy nie ma i badań za duzo nie robią. A są to też pacjentki na zwykłą diagnostykę.
Cytat:
Napisane przez agus87
[/COLOR]Dla mnie te becikowe to czarna magia
Mamy z mężem firmę, przekraczamy wszystko
Mieszkamy w mieście, należymy do powiatu
Nalezy mi się cokolwiek? Podobno to 500+
Help, zielona jestem [emoji32]
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
Becikowe nie należy się powyzej 1922zl netto na osobę w rodzinie.
Od lipca 500+ bedzie na każde dziecko bez progu dochodowego.
Ja na przykład w przyszłym roku bede mogla skorzystać z ulgi prorodzinnej przy rozliczeniu pitu, w tym roku nie, bo przy jednym dziecku jest też próg dochodowy, ktorego przy 2 nie ma.
Cytat:
Napisane przez sandra991
A fakt, teraz pamiętam [emoji3]
Ale nie pamiętałam że czmp.
E tam nie najgorzej. Opieka dla dziecka najlepsza.
|
Tak, bo to jedyny szpital w Lodzi z 3 stopniem referencyjności. A po moich przejściach głównie o to chodzi. Nie potrzebne mi plazmy na ścianie jak w profamilii [emoji4] A Ty w ktorym planujesz rodzić?
Cytat:
Napisane przez mrofka89
Ja dziś pojechalam na zakupy i w pewnym momencie dosłownie w jednej sekundzie przyszedł etap, że muszę usiąść i zaraz wrócić do domu bo jest koniec. Zaczęło mnie straszyć napinanie brzucha i poczułam że jak się usiądę i się nie napije to zaraz będzie ciężko.... Gdzie te nasze siły?
|
Miewałam tak w pierwszej ciąży. Ciemność widzę ciemność [emoji846] Ale nie ma się co dziwić, rosnąca macica uciska nam wiele narządów wewnętrznych. Siły wrócą. Kiedyś tam na pewno [emoji1]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|