2019-05-03, 11:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwcówki 2019 cz.4
Cytat:
Napisane przez migifigi
Taka sobie. Jutro ma padać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Hehe też widziałam [emoji173]️
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Dla mnie Najgorsze jest mleczko alugastrin. Czuję się jakbym piła wapno z budowy. Raz go kupiłam i nidgy więcej.
Gaviscon może być ale ja preferuję tabsy maalox. Do tej pory na szczęście w tej ciąży poszły mi jedynie 4 tabletki.
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------
A ja skurczy nie mam, ale za to leje się ze mnie strumieniami śluz i czuję opór na szyjkę, że chodzić sie nie da.
|
U mnie tez [emoji849]
Jak czasami chce zrobić wietrzenie to od razu żałuję [emoji3]
I boli w kroczu jak chodzę, wczoraj ledwo się turlałam tak mi naciskała.
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
Cytat:
Napisane przez POLAshi
Zazdroszcze Wam, przygotowan, kucharzenia, spacerow, slonca[emoji24] ja tu kwitne w zasadzie od 22 kwietnia. Ech ale co zrobic.
U mnie cisnienie dalej bez rewelacji. Ciekawe jak to sie potoczy.
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------
A jak wczoraj u mnie zauwazyli jakies skurcze to od razu ktoplowka z magnezem.
|
Zobacz ile juz utrzymali bez porodu [emoji846] lepiej się cieszyć. Wiem, że nie jest łatwo tam wytrwać , ale licz każdy dzień na plus [emoji6]
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------
No i na fb kolejne czerwcowe dzieciątko [emoji846]
|
|
|