Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-21, 09:55   #1151
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dlatego dziewczyny jak tylko dziś dogadam się z lekarzem co do L4 i dostanę chociażby na tydzień to zadzwonię do szefowej i powiem, że jednak nie przyjdę bo bardzo źle się czuję, wczoraj czułam się dobrze ale w poniedziałek już nie w ciąży każdy dzień jest inny raz mogę góry przenosić, a raz nie mam sił do zycia i wszystko mnie boli
a jak myślicie lekarz może wypisać od razu L4 na 3 miesiące? tak teoretycznie pytam

Dokładnie nigdy nie przewidzisz jak bedziesz sie czuła kolejnego dnia albo za kilka godzin...

Ja dziś juz 4 dzien z rzedu obejmowałam muszle i wymiotowałam codziennie jest to 5-10 min po wstaniu z łózka a konczy sie 1 trymestr, kolezanka mi powiedziala ze jej sie to skonczylo pod koniec 4 m-ca.... ale mnie pocieszyła...

Raczej nie moze wypisac od razu na 3 m-ce albo bedzie ci wypisywał co 2 tyg albo co miesiac.... ja mam co miesiac od wizyty do wizyty, znajoma tez jest w ciazy i tez ma termin na marzec i lekarz jej powiedzial ze do 4 m-ca bedzie jej dawał L4 co 2 tyg (ale chodzi na kase chorych) a pozniej co miesiac... ja chodze prywatnie dlatego mam od wizyty do wizyty czyli co miesiac
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora