2019-05-06, 12:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
hej
Cytat:
Napisane przez POLAshi
Oo coco kciuki bo widze, ze juz po terminie
Gratulacje kreseczek jesli sie pojawily, ja nie nadrobię Was.
Ja lezę w szpitalu ( juz od 2 tyg z 1 dniem przerwy) az do rozwiązania, najbardziej optymistyczna wersja to poród w ukończonym 35tc. Dzis tak uslyszalam na obchodzie, ze chcą jeszcze tydzien mnie przetrzymać. Aktualnie 34+1.
Dobrze ze w 30tyg spakowalam torbę ( po części). TZ musial tylko wyprać jeszcze kilka rzeczy i wyprasować. Dokupil 2 komplety na rozmiar 50 i dostalam tez od kolezanki ze szpitala pol reklamowki na 50 i 56 bo jej corka urodzila sie spora heh nowiuśkie piękne  cieszę sie bo TZ mial mniej roboty a mamy najwiecej na 62 bo myslalam, ze przenoszę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ojej przez to ciśnienie taka akcja? Mocne kciuki Kochana, żeby spokojnie jeszcze dotrwać do bezpiecznego terminu 
Cytat:
Napisane przez coco00
Jestem po ktg w medicoverze , tam na wychodne zawsze jakiś lekarz musi spojrzeć i podbić zapis. Powiedziała, że nie jest najlepszy i ze małe skoki tętna dziecka, że może coś się z łożyskiem dziać i sugeruje nie czekać do jutra ( na jutro mam skierowanie, bo bedzie 7 dni po terminie), tylko dzisiaj się zgłosić do szpitala. Myślę, że mlody leniwy jest poprostu, ale lepiej tyle po terminie nie swirowac, więc teraz jadę do domu się ogarnąć i pojedziemy dziś.
|
Kciuki za Was Już dżuniora będziesz tulić lada moment
|
|
|