Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-05-06, 14:46   #1138
UltraMarryna
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

AnnLady gratuluję [emoji4]
Cytat:
Napisane przez Dosialala Pokaż wiadomość
O rajciu... Niezły klocuś [emoji6][emoji6] może szybko mu przejdzie takie kapryszenie. Dużo siły życzę [emoji8]No to super [emoji4] niewiele dzieci zachowuje taka klasę na chrzcinach [emoji6][emoji6][emoji6]

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio byłam na mszy z chrzcinami. Było 7 dzieciaczków i wszystkie na raz zaczęły wrzrszczeć [emoji23] co za extreme to wam mówię, mamuśki nerwowo zaczęły bujać, wrzask taki że hoho, A ksiądz się śmiał że to kandydaci do chóru.
Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Oo coco kciuki bo widze, ze juz po terminie

Gratulacje kreseczek jesli sie pojawily, ja nie nadrobię Was.

Ja lezę w szpitalu ( juz od 2 tyg z 1 dniem przerwy) az do rozwiązania, najbardziej optymistyczna wersja to poród w ukończonym 35tc. Dzis tak uslyszalam na obchodzie, ze chcą jeszcze tydzien mnie przetrzymać. Aktualnie 34+1.

Dobrze ze w 30tyg spakowalam torbę ( po części). TZ musial tylko wyprać jeszcze kilka rzeczy i wyprasować. Dokupil 2 komplety na rozmiar 50 i dostalam tez od kolezanki ze szpitala pol reklamowki na 50 i 56 bo jej corka urodzila sie spora heh nowiuśkie piękne cieszę sie bo TZ mial mniej roboty a mamy najwiecej na 62 bo myslalam, ze przenoszę.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Współczuję. Taka sytuacja między młotem a kowadłem [emoji53] czekanie źle, zbyt szybki poród też nie dobry... ehh trzymam kciuki żeby się dobrze to rozwiązało. [emoji8] No i dawaj nam tu wieści na bieżąco!
Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
Jestem po ktg w medicoverze , tam na wychodne zawsze jakiś lekarz musi spojrzeć i podbić zapis. Powiedziała, że nie jest najlepszy i ze małe skoki tętna dziecka, że może coś się z łożyskiem dziać i sugeruje nie czekać do jutra ( na jutro mam skierowanie, bo bedzie 7 dni po terminie), tylko dzisiaj się zgłosić do szpitala. Myślę, że mlody leniwy jest poprostu, ale lepiej tyle po terminie nie swirowac, więc teraz jadę do domu się ogarnąć i pojedziemy dziś.
Jeden dzień nie zrobi ci różnicy a przynajmniej będziecie pod kontrolą. Daj znać co ba to w szpitalu powiedzą. Jest opcja że tam będzie wszystko ok[emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
UltraMarryna jest offline Zgłoś do moderatora