Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - dylematy małolaty heheh:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-27, 15:31   #620
Puniax
Rozeznanie

Dot.: dylematy małolaty heheh:)

Cytat:
Napisane przez ..::LiMoNkA::..
hej dziewczyny sorki ze zagladam tutaj tak zadko ale same wiecie ... przyszlam pochwalic sie moja nowa zdobycza ktora jest szampon do wlosow tlustych z firmy FITOMED czailam sie juz na niego od dluzszego czasu ale neistety jest bardzo trudno dostepny odzywki niestety nigdzie nie znalazlam sklad jest obiecujacy gdyz na drugim miejscu po aqua znajduja sie olejki roslinne a nie SLS szamponik sie srednio pieni, ma przyzwoity zapach i ogolnie robi na mnie dobre wrazenie. oczywiscie moja mama dostaje juz szalu kiedy slyszy o moich kolejnych szamponach seboradin, radical, saponics, fitomed, sunsilk, kokosowy z oriflame, pantene i jeszcze kilka inych ...normalnie nie ma miejsca na nie w lazience (dobrze ze mam dwie :p) a co do moich wlosow to ja chce aby byly taaaaaaaaaaakie dlugie a narazie niestety sa taakie
Nooo rzeczywiście sporo masz tych szamponów... Ja mam aktualnie jeden - Timotei miodowy, ale jak znów zaczną mi wypadać te cholerne kłaki (bo ostatnio coraz więcej pojawia się ich w brodziku po myciu włosów), to będę musiała kupić jakiś szampon i tonik, miałam Seboradin, to być może teraz spróbuję Neril, ale jeszcze się wstrzymam, może przestaną, bo to się dzieje od kilku dni tylko.
Puniax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując