2019-05-07, 11:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Napisane przez zebra666
Właśnie tydzień, ale zaczynam w trakcie przyszłego tygodnia żeby po komuni zaraz nie wracać.
Zauważyłam, że nas już mało. Ja to już nie szukam objawów nawet, bo co cykl potrafie mieć inaczej i nic to nie wnosi. Jak kiedyś zobaczę dwie kreski to wyskocze z siebie z radości. Ale tak coraz mniej w to wierzę szczerze mówiąc...
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
|
Ja jak zobaczę to też nie uwierzę. Wydaje mi się to takie nierealne, że jeszcze kiedyś będę w ciąży, a już wogóle, że szczęśliwie donoszę i córka będzie miała rodzeństwo.
Cytat:
Napisane przez Paulina 87
Coco trzymam tez kciuki!!!! ☺
Szyjka mi sie skrócila z dnia na dzień do 1cm około ale twarda i zamknięta wiec gin powiedział że na poród to sie absolutnie nie zapowiada. I plamienie nie było żywą krwią więc nie tak źle Dobrze, że moj gin na nfz ma zawsze ten pessar ze sobą.  Zapłaciłam mu 120zł a normalnie 180 i musiałabym zamawiać.. samo zakładanie spoko. Myślałam, ze będzie gorzej. Tak w ogole to chcial mi dopiero za tydzień na planowanej wizycie zakładać ale potem jednak założył . I dobrze bo juz wole być zabezpieczona.. wzięłam nospe i magnez i leżę. Żałuje, ze wczesniej tej nospy nie bralam bo po niej ten brzuch jakby lepszy, mniej sie napina
|
Przesiliłaś się, czy tak po prostu masz słabą tą szyjkę? dobrze kojarzę, że z córką też Ci się skracała? Będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez Icannotfly
Wytrwałości! W końcu się uda!
Spróbuj jeszcze do św. Rity, mnie pomogła.
Odpoczywaj. 
|
Dzięki
|
|
|