Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-05-07, 15:28   #3186
Coccinellla
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Kochane jestem, dziekuje za Wasza troske Zazwyczaj nie mam tego czasu za duzo zeby pisac dlugie posty, ale moze ksieciunio jeszcze pospi i da napisac Ogolnie to jest zaj.ebiscie ciezko samej z chyba dosc wymagajacym dzieckiem. Ciagle chce wisiec przy cycku, jak nie wisi to ryczy. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam zrobic siku bez akompaniamentu wrzasku. Wczoraj chcialam sobie zrobic obiad, pierwszy raz od porodu (!), glupie paluszki rybne, bo synek niby spal, zaczelam smazyc, slysze ryk... na wpol surowa ryba tez jest calkiem niezla... czasem przyjedzie mama i pomoze, chociaz zostanie z nim zebym mogla wyskoczyc do sklepu jak spi, bo z mlodym nie chodze bo on nawet na spacerach placze co jest dla mnie ogromnym stresem, wiec do sklepow nie chodzimy. Ogolnie jeden wielki ryk czy jest powod czy nie. Nie polezy sam ani chwili w spokoju, nie pogapi sie w przyslowiowa sciane. Albo siedzi na mnie, albo spi, albo ryczy, innych mozliwosci u nas nie ma. Ciezko to znosze psychicznie i fizycznie, no bo ile mozna. Polozna mowila "dziecko spi to pani tez spi". Tia.... dziecko spi, ja piore, sprzatam i inne. A jak dziecko nie spi to padam. No taka proza zycia samotnej matki dziecka wiecznie wrzeszczacego.

Pan tata po kamgurowaniu sie ocknal, chcial byc z nami ale ostatecznie to sama go popedzilam jak ktorejs nocy jak synek plakal poprosilam go zeby wstal do niego i wzial na rece, nie wzial, nie wiedzial jak. Pieluchy tez nie zmienil bo tez nie wiedzial jak. To nic, ze dziesiatki razy patrzyl jak ja to robie, no ale nie powiedzialam "teraz sie ucz". Jedyne co tej nocy uslyszalam to, ze ciagle leze... yyy??? Po tych i wielu innych sytuacjach doszlam do wniosku, ze nie potrzebuje dwojki dzieci. Poza tym nie moge juz na niego patrzec potym co robil mi przez cala ciaze. Mimo, ze przepraszal, ale nie da nie odslyszec "jestescie pomylka", "radz sobie sama" i wielu innych. I sobie radze. Jest cholernie ciezko, malo czasu na wszystko i zycie nie wyglada normalnie, ale zyjemy

Postaram sie do Was czesciej zagladac, postaram sie...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Teresko jeśli tylko potrzebujesz, pisz, my tu jesteśmy dla Ciebie, a Ty jesteś twarda babka dorosłego dzieciaka nie potrzebujesz, a płacze i krzyki maluszka kiedyś miną 😘 bedzie dobrze!

Dziewczyny!!! Pękł mi sutek 😭😭😭
A tak dbam, smaruję 😭
Wyczytałam, że to od długiego wiszenia na cycu mógł się rozmiękczyć i bach! Tylko jak go teraz szybko wygoić 😭😭😭??

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując