2008-08-21, 10:53
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy powiedziałyście mamie o rozpoczęciu współżycia?
Za powtórny wątek przepraszam, przyznam się szczerze, że nie sprawdzałam w archiwum, bo ni bardzo wiedziałam co wpisać. Ale jeśli moderatorzy postanowią przyłączyć go do poprzedniego to spoko 
Moja mama wie, że się z kimś spotykam. jestem z kimś już 4 miesiąc. Mama jest pozytywnie do Niego nastawiona, chociaż wszędzie węszy podstęp (nauczyła się tego po kilku moich związkach), ale uspokajam ją, że na co nie jestem gotowa, to się nei zgadzam (owszem jestem spokojna, cicha, ale w tym związku nauczyłam się mówić nie tym bardziej, ż emam bardzo wyrozumiałego, ciepłego i kochającego partnera, który do niczego mnie nie zmuszał).
Kurcze mam 23 lata, a problemy nastolatki 
edit: nie potrzebuję zgody mamy, nawet nie musi wiedzieć, ale pewnie się domyśla, a chodzi o to, ze rzadko bywałam u ginekologa, przez ostatni rok byłam tylko raz, a gdy teraz zacznie się częste chodzenie do niego, to może pomyśleć, ze coś jest nie tak, że tak często chodzę do niego
|
|