Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki 2019- część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-05-16, 17:20   #3608
gojka24
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki 2019- część 2

Cytat:
Napisane przez Kate94mouse Pokaż wiadomość
Przytulam Wiem co czujesz, chociaż ja niby stosunkowo krótko się staram bo pół roku ale już się zastanawiałam co jest nie tak no i jak w zeszłym tygodniu zobaczyłam wyniki to płakałam kilka dni i się zastanawiałam dlaczego akurat my... życie jest niesprawiedliweâ�Ś Długo się staracie jeśli mogę spytać ? I czy znaleźliście powód dla którego jest tak mało plemników ? Czytałam, że są przyczyny, które można leczyć ale są też takie na które nie ma pomocy. Ale trzeba się cieszyć, że cokolwiek jest, bo są przypadki, że nie ma w ogóle plemników.
Są momenty, że wierzę w to że się uda, a są chwile że jestem załamana i się zastanawiam czy kiedyś się spełni nasze marzenie o stworzeniu pełnej rodziny.

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Niestety mnie też pogoda nie rozpieszcza. Z tego co wiem to tak do końca tygodnia ma być brzydko.
Zacznę od początku. Mamy córkę 6 letnia, o która też długo się staraliśmy. Ale nie mieliśmy wtedy parcia.. bez pomocy, bez lekarzy.. jakoś samo się udało. Zajęło nam to 5 lat, ale wtedy byliśmy młodzi, mieliśmy czas. Rodziłam mając 25lat, także młodziutka byłam. Nie wiemy czy przyczyną była już wtedy u tż. Gdy mała miała 1.5 roku zaczęliśmy kolejne starania. Udało się w 1szym cyklu, ale poronilam. I od tamtej pory się nie udaje. To już 4.5 roku. Wg lekarza najprawdopodobniej przyczyną jest jazda samochodem. Mąż bardzo dużo jeździ, choć nie pracuje jako kierowca. Badanie robił w styczniu. Ja już się pogodzilam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora