2019-05-18, 00:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove
Może zlec komuś zrobienie portretu z jakiegoś zdjęcia z chrztu  albo mam taki pomysł może głupi ale ja bym posadziła drzewko albo coś  a potem bym mówiła "patrz, z okazji chrztu ojciec drzewo posadził, zobacz jakie już wielkie"  no ale ja mam głupie pomysły
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Obraz mamy swój ślubny...wala się gdzieś na strychu [emoji23]
Drzewo? Hmm na pewno nie przeżyje, umiem wykończyć wszystko [emoji23] zresztą co to za pamiątka [emoji23]
Cytat:
Napisane przez drocia
Serio wykorzystujecie do czegos takie pamiatki? Moj obrazem pamiatke ze chrztu wisi u rodzicow w domu jak wisiala (ze to w ogole pamiatka dowiedzialam sie niedawno), jakas tam ksiazeczka dawno wywalona, lancuszkow nie nosze takich jakie sie daje, medalika nawet do kpmuni nie zaloZylam bo sie platal i czepial wlosow...
maz za to dostal fajny prezent - butelke jakiegos drogiego alkoholu ze swojego rocznika, zeby dojrzewal tak samo jak on... dzisiaj zajmuje honorowe miejsce w barku i cZeka na super specjalna okazje
Ale tak nie widze jakos sensu... [emoji848]
PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja... 
|
Ja nie mam nic takiego, ale chodzi mi o coś takiego pożytecznego, z czego mogłaby się ucieszyć. Obrazek dostała bardzo ładny, na pewno powiesimy jej.
No nie wiem pomyślę jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_
Gratulacje [emoji7]Niektórzy lekarze, położne takie są. Ja patrzę pod względem swojego dziecka. Zaczęliśmy chwile po 4 mcu i Werka je. Brzuszek nie boli, kupy ida ( no teraz 2dni nie było bo zachciało mi się podać gotowane jablko, ale już dziś była)Zosi? Ja Werce nic nie kupowałam. Dostała Biblię dla dzieci i album na zdjecia z grawerem. Pieniądze które dostała odlozylismy. Jakoś nie widziałam sensu kupować jej coś na chrzciny [emoji5] będzie miała zdjęcia na pamiątkę
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
No, ale chodzi mi o coś takiego fajnego, choć jeszcze nie wiem o co [emoji23]
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------
Cytat:
Napisane przez zebra666
O to kciuki[emoji4]
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
Rozwaliłaś mnie tym drzewem,na to bym nie wpadła[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------
Skończyłam sprzątać...a i zumbe zaliczyłam. Padam na twarz, ale oglądam ,,wzgórze nadziei,, przy piwku , na które w pełni zasłużyłam[emoji16] ogród ogarnięty, żywopłot przycięty poplewione.... dom wypucowany. Jutro fryzjer i gotowanie....
|
Ale żeś odwaliła kawał dobrej roboty [emoji122]
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
|
|
|