Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-05-18, 00:27   #1772
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Cytat:
Napisane przez CiastkoveLove Pokaż wiadomość
Może zlec komuś zrobienie portretu z jakiegoś zdjęcia z chrztu albo mam taki pomysł może głupi ale ja bym posadziła drzewko albo coś a potem bym mówiła "patrz, z okazji chrztu ojciec drzewo posadził, zobacz jakie już wielkie" no ale ja mam głupie pomysły

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Obraz mamy swój ślubny...wala się gdzieś na strychu [emoji23]
Drzewo? Hmm na pewno nie przeżyje, umiem wykończyć wszystko [emoji23] zresztą co to za pamiątka [emoji23]
Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Serio wykorzystujecie do czegos takie pamiatki? Moj obrazem pamiatke ze chrztu wisi u rodzicow w domu jak wisiala (ze to w ogole pamiatka dowiedzialam sie niedawno), jakas tam ksiazeczka dawno wywalona, lancuszkow nie nosze takich jakie sie daje, medalika nawet do kpmuni nie zaloZylam bo sie platal i czepial wlosow...
maz za to dostal fajny prezent - butelke jakiegos drogiego alkoholu ze swojego rocznika, zeby dojrzewal tak samo jak on... dzisiaj zajmuje honorowe miejsce w barku i cZeka na super specjalna okazje
Ale tak nie widze jakos sensu... [emoji848]

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Ja nie mam nic takiego, ale chodzi mi o coś takiego pożytecznego, z czego mogłaby się ucieszyć. Obrazek dostała bardzo ładny, na pewno powiesimy jej.
No nie wiem pomyślę jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość
Gratulacje [emoji7]Niektórzy lekarze, położne takie są. Ja patrzę pod względem swojego dziecka. Zaczęliśmy chwile po 4 mcu i Werka je. Brzuszek nie boli, kupy ida ( no teraz 2dni nie było bo zachciało mi się podać gotowane jablko, ale już dziś była)Zosi? Ja Werce nic nie kupowałam. Dostała Biblię dla dzieci i album na zdjecia z grawerem. Pieniądze które dostała odlozylismy. Jakoś nie widziałam sensu kupować jej coś na chrzciny [emoji5] będzie miała zdjęcia na pamiątkę

Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
No, ale chodzi mi o coś takiego fajnego, choć jeszcze nie wiem o co [emoji23]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
O to kciuki[emoji4]

Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Rozwaliłaś mnie tym drzewem,na to bym nie wpadła[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Skończyłam sprzątać...a i zumbe zaliczyłam. Padam na twarz, ale oglądam ,,wzgórze nadziei,, przy piwku , na które w pełni zasłużyłam[emoji16] ogród ogarnięty, żywopłot przycięty poplewione.... dom wypucowany. Jutro fryzjer i gotowanie....

Ale żeś odwaliła kawał dobrej roboty [emoji122]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora