Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ostrowieckie Panny Młode cz. I :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-21, 13:35   #1036
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez karolina403 Pokaż wiadomość
Wkońcu udało mi się zajścć do tego sklepiku Mloda Para i w sumie nie ma takiego duzego wyboru i rzeczy ogólnie sa takie sobie. zaproszeń może jest sporo ale juz gotowe do wpisywania a ja bym chciała żeby wydrukowac, są jeszcze zaproszenia ze swoim zdjeciem ale mi akurat nie bardzo sie podobały. Były tez ksiegi gosci ale tylko takie zwykłe za 15zl ale mi sie nie podobały natomiast droższe sa tylko na zamówienie ale nawet niewiem jak wyglądaja bo nie było ich nawet, a wydaje mi sie że raczej jedna powinna byc. Jeśli chodzi o pozostałe rzeczy to nie bardzo sie pytałam, jedynie interesowały mnie małe baloniki w jednym takim duzym więc koszt jest 68zl z balonami w dwóch kolorach, bardzo nchce to mieć na swoim weselu świetny efekt.
mozesz kupić taki duży wybuchający balon na allegro. do samodzielnego napompowania kosztuja ok 40 zł + przesyłka, ale troche jest z tym zabawy. ja na pewno go kupie na moje wesele ale to dopiero w przyszłym roku. kupiłam na próbe na urodziny mojego skarba i efekt super!!!! tyle że trzeba się sporo namęczyć żeby to wszystko napompować :P

Agat super fotki! ślicznie wyszliście i bardzo ładną miałaś suknię
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora