2008-08-21, 15:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje karteczkowe szaleństwo
Ogromne buziaczki dla:
bydgoszczanki 
Joasiuni 
kaczucha 47 
onaella 
bewix 
kasiula12000 
damurek 
Ekaterina 
Tak ogólnie bardzo wszystkim dziękuję i od razu ku radości onaelli i Ekateriny piszę, że dzisiaj też będzie zajaweczka - a co, a nich się cieszą dziewczyny , ale by nie były takie "wściekłe" na mnie, to dzisiaj wczorajszą zajaweczkę pokazuję w całości i jeszcze dodaję drugą karteczkę, którą wczoraj wieczorkiem musiałam zrobić, dzisiaj kończyłam, bo i dzisiaj jest jej odbiór. Jak widać obie karteczki to pergamano, no może druga w części. Pozazdrościłam Pupilkowi i też wzięłam się do roboty. Pergamano jest super, szkoda, że moje prace nie są jeszcze super, ale wybaczcie, że nieskromnie napiszę - mnie one się podobają. 
Oczywiście na koniec daję obiecaną zajaweczkę, a prackę jak zrobię, obejrzycie jutro - zrobię napewno, spokojna głowa, za bardzo stęskniłam się za pergamano, no i ten "paskudny" Pupil - on jest wszystkiemu winien. Ewuniu - nie gniewasz się na mnie? - to z miłości i radości tak piszę, bo dzięki Tobie, dzięki Wam - robię to co robię i sprawia mi to ogromną radość.
No tak znowu Ekaterina powie, że gadam i gadam. No cóż gaduła ze mnie - przyznaję się bez bicia.
Ok. Pokazuję karteczki, i jak zwykle czekam na wasze opinie. Całuski.
|
|
|