2008-08-21, 17:21
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach
wlasnie przed chwila dzwonilam do mamy (niestety wszytsko musze zalatwiac przez telefon bo pracuje za granica , byla zobaczyc te sale we wilkowicach, mowila ze jest poprostu przepiekna, 120 od osoby, czyli tak jak twoja kolezanka, ale niestey termin 15 sierpnia 2009 ( tydzien po tobie ) jest juz zajety!!! mam mnie namawia na zmiane terminu na tydzien wczesniej lub tydzien pozniej i tak sie wlasnie zastanawaim. nie wiem co zrobic bo tak sie uparalam na tego 15 ze juz sama nie wiem. poprostu wbilam sobie do glowy ta date i ciezko bedzie mnie przekonac!! a Ty co bys zrobila na moim miejscu??? do niedzieli musimy jeszcze czekac na odpowiedz z sali w NOwej Wsi. jest tez tam bardzo ladnie, ale zaplanowali sobie dozynki na ten termin i maja nam dac odpowiedz w niedziele czy nam odstapia ta sale, jak nie to juz wtedy chyba nie pozostaje nam nic innego jak zmiana terminu. wtedy bardziej bym chciala 8 sierpnia. jesli chodzi o zespol to mnie zalamalas teraz z tym craaftem! ja juz nie wiem!! ale w sumie to jest tak ze kazdy cos innego lubi i cos innego mu sie podoba wiec juz chyba nie bede wymyslac i pozostaniemy przy tym craafcie, ale zastanawia mnie to , bo od 3 dni czekam na telefon od jednego z czlonkow i nic!!! tak chyba nie robia ludzie ktorym na czyms zalezy! tak sie zastanawiam czy jestes z Leszna??? moze tak sobie tu gadamy, a sie okaze sie sie znamy!!! hehhehehe. pozdrawiam.
|
|
|