Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co zrobić ze swoim życiem? Potrzebuję rad.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-02, 15:49   #1
dekko27
Rozeznanie

Co zrobić ze swoim życiem? Potrzebuję rad.

Hej mam 27 lat , niedawno zakonczylam swój dlugi związek. Uwazam, ze to była najlepsza decyzja z możliwych. ZWiazek wypelnial bardzo dużo przestrzeni w związku...i teraz kompletnie nie wiem w co zainwestować swój czas. Zostalam w dużym miescie sama bo wyprowadziłam się dla chłopaka i mało tu nawiazalam znajomości przez 3 lata mieszkania. Caly weekend przesiedziałam w domu. Probuje internetowych znajomości,ale wiekszosc osob co ogłasza się jako poszukujaca znajomych potem nie odzywa się. Jestem osobą zyczliwa, pozytywnie nastawiona do życia, trochę niesmialą.I zwyczajnie brak mi towarzystwa.
Druga sprawa, ze mam pewne problemy wymagające terapii, wlasnie brak pewności siebie, przekonania ograniczające, nadmiernie się przejmuje wieloma sprawami.
Trzecia sprawa praca i finanse- zostałam sama utrzymując się w stolicy i odczuwam brak kasy, czy zajac się kariera, zdobywaniem nowych doswiadczen jak to zrobić.
Dodam,ze slabo umiem angielski i nie mam prawo jazdy.To tez wypadaloby poprawić.Mam wrazenie , ze moje zycie doprowadziłam do słabego punktu.. POtrzebuje i przyjaciol, i więcej zarobkow i lepszego samopoczucia ze samą sobą. Nie wiem jak zacząć... Jestem z tym wszystkim bardzo samotna. Może macie jakieś dobre rady? Nie chce za kolejne 5 czy 10 lat obudzić się z ręką w nocniku. A dzisiaj to już samotność dala mi w kość.
dekko27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując