2019-06-04, 11:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Moja mama sprawdziła się jako mama nastolatków, a niemowlaków nie bardzo. Może też taka będę. [emoji14] zresztą tak jak sobie myślę obiektywnie,to ja małym fajnie się zajmuję, nic mu nie brakuje, ale po prostu mnie to wszystko dobija. Już wam tu pewnie pisałam, że powiedziałam tz, że jak będzie drugie dziecko to on ma pracować zdalnie bo ja sobie nie wyobrażam drugi raz siedzieć w domu z dzieciakiem  myslalam, że jak pracowałam z domu już dłuższy czas to nie będzie problemu, ale życie mnie jak zawsze zaskoczyło xD ogólnie jestem bardzo tolerancyjna wobec tż, nie kazałam mu zmieniać jego życia, ale chyba trochę będę musiała to zweryfikować bo ja w domu z dzieckiem a on po pracy jeszcze siłownia, w weekend babington, coś tam jeszcze, w weekendy ja wstaje do małego bo szkoda mi tz, który lubi pospać. Co z tego, że pomaga przy małym jak już w tym domu jest, żadna filozofia pomagać łącznie może jakieś 2 godziny realnie ;p
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Znam Twój ból... Bo ja w domu za jakieś pół roku tezzaczne umierać...
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------
I mąż też mało robi i zazdroszczę że jedzie 40min do pracy bo w aucie nie robi nic 
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|