Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-04, 21:25   #281
Dorotxy
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XV

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Słuchałam [emoji4]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Zdałam!!!! [emoji16]

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Wiadomo, że tego nie oleję ale też nie będę o tym rozmyślać 24/h, bo do tego czasu zejdę ze stresu. Nie ma to jak na swoim łóżeczku Ale powiem Wam, że tak się zaprzyjaźniłam z babeczką która ze mną leżała (68 lat), że już się wymieniłyśmy telefonami i na pewno będziemy utrzymywać kontakt

fajnie że nawiązałaś znajomość, ja też mam szpitalną przyjaciółkę, 6 lat już minęło a my nadal mamy ze sobą świetny kontakt, pomimo, że jesteśmy z różnych miast
nie martw się, bierz leki i zobaczysz co później, trzymam kciuki by było lepiej

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Przyznaje sie, ciezko mi dogodzic najbardziej lubie wiosne, bo upal w polsce jest dla mnie nieznosny, za duszno jest, brak klimy w polowie autobusow/tramwajow/w metrze pogarsza sprawe, bo tam sie robi puszka bez powietrza. Latem nie mam sily, nie moge spac w nocy

mam to samo, ale upałów to nie znoszę, zwłaszcza jak mam @ która kurna nadchodzi

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Pare drobiazgow poka zdobycze z ali
Załącznik 7678652Załącznik 7678653

kurde zapomniałam o niej, zmieniła opakowanie, już dawno zamawiałam, myślałam, ze ją wycofali

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora