Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kwietniówki 2019 - cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-05, 18:16   #4283
Coccinellla
Zakorzenienie

Dot.: Kwietniówki 2019 - cz.4

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Mia kciuki aby Was szpital ominąła...

Moja mała też chora , katar i kaszel mokry, wczoraj lekarz pojedyncze szmery słyszał w płucach ale że ona bardzo charczała od kataru to mówił, że prawdopodobnie od tego je słyszał. Dał nam nebudose do inhalacji i jutro idziemy do kontroli więc proszę o kciuki . Ja też idę się zbadać bo jestem chora już 2 tyg, mam ropne, zółte gile plus kaszel. Starsza niby od niedzieli na antbiotyku ale dalej ma gorączkę co jakiś czas. [emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]ca dostanę niedługo... 3 noce z rzędu ledwo śpię bo albo mała kaszle i się zrywam zobaczyć czy wszystko dobrze, albo dużej sprawdzam temperaturę, albo coś chce. Wczoraj mała zrobiła mi taką jazdę wieczorem że [emoji879][emoji879][emoji879][emoji879]owałam aż 2,5 godz leżała na cycu a i tak było jej mało... mąż wrócił o 23 do domu i ją przejął bo myślałam że zostawię ją w pokoju i wyjde z domu- dziś mi głupio za takie myśli ale wczoraj naprawdę tragedia była
Dorka, ja wiem co to jazda z jedną a też już miałam straszne myśli [emoji16] a Tu jeszcze masz dwie w komplecie, w dodatku chore [emoji20]
Cytat:
Napisane przez coco00 Pokaż wiadomość
No właśnie a on w nocy niezbyt zasypia po jedzeniu tylko jest jazda, marudzenie, wiercenie się, stekanie, wypluwanie smoczka, więc rano ja już na starcie jestem zwlokami a dopiero dzień się zaczyna.. Dziś tż go przejął koło 5 i mi głupio bo wstaje po 6 do pracy [emoji20]
Ja mogę bez problemu karmić go co 3h w nocy, ale niech on śpi między tymi karmieniami. Toż to brzmi prawie jak wesele

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
A ile Ci śpi w ciągu dnia? Moja w dzień nie śpi to w nocy padnięta

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując