2019-06-08, 07:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Dzień dobry w sobotę, ja szykuję się do pracy znowu[emoji23]
Zmotywowanaja witaj, oby udało się szybko znaleźć przyczynę i ją wyleczyć a tż bierze jakieś suplementy na poprawę nasienia?
Bellinko witaj, brakowało nam tu Ciebie
Dzasta co to za choler.stwo sie przyplatało, oby szybko leki zadziałały i duzo wam sie w czasie ta stymulacja i punkcja nie przesuneła. A co do twarzy to współczuję... dzisiaj jest coś lepiej?
Moulin pokaż co kupiłaś ja też dlugo szukałam narożnika, mialam upatrzony, ale niestety był za duży do naszego mieszkania i później był problem. Co do sukienki to za bardzo nie pomoge, bo temat mody zbytnio mnie nie interesuje i nie wiem co jest na topie teraz.
Kiedyś chciałam oddać krew żeby pozbyć sie strachu przed igłami, jak już sie odważyłam i poszłam do punktu to właśnie za mało ważyłam i mnie odesłali. A co do igiel to do tej pory robi mi sie słabo przy pobraniu, a jak mam wenflon to mdleje...
Ania przykro mi, ale wyobraź sobie, że jeszcze bardziej by cie serce bolało, gdybyś widziała jak on cierpi...;(
Też w weekend wstaje tak jak do pracy... zegar biologiczny sie ustawił i koniec spania[emoji4]
Miłego dnia, u mnie dzis będzie się działo;D
|
|
|