Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-08, 15:22   #906
Dance Macabra
Zadomowienie

Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)

Cytat:
Napisane przez Dzasta11 Pokaż wiadomość
Aniu przytulam mocno [emoji847] Sama płakałam jak mi piesio chorował i zdechł [emoji25]

Karolka to udanego pikniku, bawcie się dobrze [emoji4]

Dance podjadłaś trochę tych truskawek? To praca na akord czy płacone na godzinę? [emoji846]

Beellina też ostatnio kupiłam sukienkę w Lidlu. Taką długą zwiewną. Jest czarna i mam ją dziś na sobie to się nie rzucam w oczy [emoji12]

Moja buzia nadal bordowa, ale ją przypudrowałam. Oby mi ta opalenizna zbrązowiała do poniedziałku 🤣
Nie, jak jem nieumyte truskawki, to dostaje biegunki więc wolałam nie ryzykować [emoji14]. Płacą 2zl za koszyk 2kg. Na początku myślałam sobie, że może 20zl w takim razie zarobie, bo jak to taka stawka mała, a tu taka niespodzianka. Byli jeszcze ludzie z Ukrainy i ci to mieli dryg do tego. Latali po tym polu jak wariaty.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

W poniedziałek wreszcie pierwszy raz od kilku lat wyjdę sobie na ploteczki ze starą przyjaciółka z rodzinnego miasta. Znając życie, to ploteczki skończą się na szukaniu gdzie taniej nam alkohol sprzedadzą i gdzie tańsze jedzenie jest, ale cieszę się że wreszcie z kimś gdzieś wyjdę [emoji173]️[emoji4]. Wyprowadzka do innego miasta ma w sobie tyle złego, że po 4 latach dalej nikogo praktycznie nie znam i nie mam z kim sobie tak wyjść. Jakoś nie potrafię zawierać nowych znajomości.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dance Macabra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując