2019-06-08, 15:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
Napisane przez Dance Macabra
Ogólnie on się nie interesował jakoś super tym jak to idzie i był bardzo zdziwiony jak mówiłam że to już ponad rok. Także to nie to.
Ogólnie to zapytałam go czy dajemy sobie spokój i przestaje brać leki i latać po lekarzach i czekamy na cud lub aż będziemy mogli adoptować, czy obydwoje jesteśmy zaangażowani tak samo i dalej się lecze mając jego wsparcie. To powiedział że mam brać leki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------
Byliśmy dzisiaj na tych truskawkach pierwszy raz i nawet spoko robota. Za 4 godziny razem zrobiliśmy 120zl, także jestem zadowolona. Jutro też idziemy na rano. W przyszłym tygodniu tylko powiedziałek i wtorek odpuszczamy, bo jedziemy do moich rodziców. Ale może nie będziemy musieli biedować w tym miesiącu.
|
To ładna kwota jak za 4 h [emoji4] super że wkońcu wypaliło[emoji4]
Cytat:
Napisane przez Beellina
Wy tu tyle starań i silne. Działacie. A ja zaledwie pare cykli starań i taki gniot ze mnie ze od razu załamanie.. aż się boję dalszych starań
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------
Ojejjj Aniu przykro mi bardzo. Zwierzę to jak członek rodziny.. wierzę w twój ból. Dużo sił życzę. Ale może lepiej,bo psina sie męczy..
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Ojejjj Aniu przykro mi bardzo. Zwierzę to jak członek rodziny.. wierzę w twój ból. Dużo sił życzę. Ale może lepiej,bo psina sie męczy..
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------
Dzień dobry i ja sie witam w sobotę [emoji258] pogoda dzis u mnie dziwna, ciemno co chwilę i jakby miało padać. Ale też poszlam rano na targ po jaja i młode ziemcziaczki. Zaszlam do Lidla i kupilam sobie sukienkę. Fajne mają rzeczy Jak i dla dorosłych i dla dzieci.
Miłego dnia wam życzę.
Karola A czemu sie będzie dzis działo u Ciebie? Cóż tam na dzis masz zaplanowane ? 🦋
Biorę się za obiad, dziś rybka [emoji4]
A na deser truskawki z jogurtem mmm[emoji526][emoji16]
|
U mnie dziś ryż z truskawkami i jogurtem 🤤 uwielbiam sezonowe truskawki[emoji7] miałam jeszcze smaka na czereśnie ale 20 zl za kg mnie skutecznie zniechęciło[emoji57]
|
|
|