Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od czego zależy powodzenie u facetów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-10, 01:47   #145
chacaos
Zadomowienie

Dot.: Od czego zależy powodzenie u facetów?

Cytat:
Napisane przez kaamiillaa1997 Pokaż wiadomość
JA: Mam niecałe 1,70 m wzrostu, jestem szczupła ale kobieca. Jeśli chodzi o twarz mam raczej duże elementy na twarzy i dość ostre rysy, moja twarz jest ogólnie duża i dość charakterystyczna.
Zalety: długie gęste ciemne włosy, białe duże równe zęby, naturalne duże pełne usta, ładna ciemna skóra (naturalnie mam ciemna karnacje dodatkowo co jakiś czas wspomagam się solarium), duże ładne oczy, długie ładnie wyrysowane permanentne brwi, duży biust, szerokie biodra i dość spory tyłek, cialo raczej jędrne, troche wycwiczone
Szczerze? Jakbym była facetem, to bym wolała cały wieczór żłopać piwo z kumplem niż podbijać do stałej bywalczyni solarium. Myślę, że każdą laskę bez krzykliwego makijażu, sztucznej opalenizny i szponów zakwalifikowałabyś jako szarą mysz. Jeśli miałabym obstawiać co jest problemem, byłby to tandetny wizerunek do spółki z zawistnym, nieprzyjemnym charakterem. 1. Zejdź na ziemię, większość lasek nie ma kilkunastu nowych adoratorów tygodniowo i jakoś żyje 2. Gadaj z facetami tak po prostu, po kumpelsku - może zrozumiesz, że większość z nich ma gdzieś paznokietki i permanentne brwi i może czułabyś w takich relacjach mniej niezdrowej zawiści.
chacaos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując