Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2019 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-13, 13:36   #1489
agadzie
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

U nas też mała się trochę męczyła z kupą, ale za to jak.poszla to prawie po pachy. Już moja ciocię poprosiłam żeby mi przywiozła sab simplex, i jeszcze mama mi Espumisan przywiezie, wolę mieć 2 rodzaje bo nie wiem co pomoze, Dominik reagował tylko na bobotic forte ale mama jakoś nie może go nigdzie dostać.
Dziś kolejne urodziny zaliczamy, tym razem z małą, tz musi parę rzeczy załatwić.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Próbuję karmić małą piersią, a on non stop mi truje, że jest głodna. Płacze - jest głodna (w to akurat wierzę choć nie za każdym razem), śpi - jest głodna i nie ma siły się obudzić, jest aktywna w ciągu dnia - nie może zasnąć z głodu... Normalnie jakaś psychoza...

Nie jest? Neurologopeda kazała mi kłaść małą ba drzemki na brzuchu, bo niby wtedy mięśnie jej się wzmocnią. Na głowę można dostać z tymi specjalistami, każdy swoje.

Mi się też tak wydaje, jak moja miała ataki histerii to większa porcja zalatwiała sprawę. Teraz zeszłyśmy na 60 ml, ale je z cycka już lepiej, czasem popłacze ale nie ma już tych ataków histerii, że nie da się jej uspokoić.

A no to faktycznie szału idzie dostać. Ale witaj w klubie, mnie mój też wkurza [emoji14]

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora