Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz. 49.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-06-13, 19:54   #3458
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać, cz. 49.

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Rzecznik tak naprawdę g... może. Jak nie da się z firmą dogadać to zostaje tylko sąd, tyle że mało komu chce się tak męczyć jak kwota za produkt jest niewielka. A w sądzie przegraliby z miejsca, bo przepisy w tym zakresie są bardzo jasne. Zakup przez internet to zawsze zakup poza siedzibą przedsiębiorstwa.
Idąc ich tokiem rozumowania można by powiedzieć że skoro mają odbiór osobisty to żaden klient nie ma prawa nic zwrócić bo mógł sobie przyjść i obejrzeć na miejscu [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak, tylko wiesz, jak mi odmowią, to to była składka iluśtam osób na wspólny prezent za niecałe 300zł

No szczerze - wszyscy odpuścimy i damy taki, bo nie jest brzydki, jest po prostu gorszy niż się spodziewałysmy, bo nikt za swoje 20zł nie będzie po rzecznikach i sądach latał.

Za swoje 300zł już do rzecznika bym poleciała. Ale jakbym miała stracić więcej czasu na to, to szybciej zarobię I na tym te firmy żerują.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Planuję ułożyć sobie noclegi w W-wie i tak myślę, może doradzicie coś. W piątek wysiade pod pałacem kultury, a w sobotę wieczorem idę na narodowy. Czy byłoby ok znaleźć coś przy pałacu czy problem będzie w sobotę z dojazdem?

Ja od lat śpię w Campanille. Dosłownie piechotą 10 min od Złotych Tarasów i PKiN. A cenę można fajnie trafić na Trivago i innych bookingach.

Warunki nie są super, ale oceniam jako bardzo dobre, czysto, schludnie, wszystkie sprzęty są na miejscu.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora