Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2019 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-14, 09:45   #1611
Eceea
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Jak widzę twoją walkę to mam ochotę siedzieć z małym non stop żeby wisial mi na cycku bo aż mi wstyd że jestem taka cienka. Także się nie poddawaj. Jak dla mnie jesteś mega silna że to jakoś wytrzymujesz **

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuje ;* od mamy też usłyszałam mile słowo

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Monia858585 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Eceea ja i tak Cię podziwiam, że tak długo próbowałaś. Ja przy pierwszym dziecku szybko odpuściłam. Ale powiem Ci że nie żałowałam. A jak tam maluch po większej ilości mleka?

Dziś jakiś ci.la o 6.30 włączył piłę i ciął drzewo. No i pospane.

Wczoraj rozłożyłam basen. Syn był w siódmym niebie. Radość dziecka bezcenna [emoji3] mała też nóżki zamoczyła [emoji3]
Śpi od 6... nie żałowałas? Mow mi tak! Jak to u Ciebie wyglądało? Jakieś plusy?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Katiebirdie Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratunku! Obudziłam się z twardą i bolącą piersią. Myślałam typowy zastój się robi, więc przystawiłam młodego, a tu wypluwanie brodawki, płacz, wicie się przy piersi. Przystawiłam do drugiej, leży spokojnie, ssie, słychać połykanie. Wszystko spoko ale jak sibie ulżyć? Przystawiłam laktator i dupa, parę kropel przez 20 min a cycek jak boli tak bolał.
Kapusta. Do lodówki i zimne roztluczone liście tak żeby sok puściły przyłożyć do całej piersi

Eceea jest offline Zgłoś do moderatora