2008-08-21, 22:15
|
|
Raczkowanie
|
mini spdoniczka w kratkę
Hej Przymierzam się wlasnie do jesiennych zakupów. I czy wiecie moze gdzie znajde spodniczkę w styku zameszcoznym na zdjeciu? Ta za zdjęcia się ze Stradivardiusa i wg stronyn cogdziezaile.pl kosztuje 139zl, a dla mnie to a duzo jak na taka spodniczke, więc szukam jakiegoś odpowiednika Moze w bazarkowych sklpeach cos by sie znalazlo, sama nie wiem. Jakos nie lubie wydawac za duzo pieniedzy co moge kupic dwa razy taniej tylko ze bez metki I drugie pytania z czym ja łaczyc, a konkretnie chodzi mi o butki. Ja widze to tak: spodniczka, biały T-shirt z nadrukiem typu namalowany krawat, kokarda albo cos w tym stylu wlzozny do srodka (chyba ze dopasowany to nie trzeba) do tego grube rajstopki chyba szare i nie wiem wlasnie jakie buty. Saszki mi sie jakos tak nie widza, tymbardizej ze mam zamiar kupic bordowe lub musztardowe. Zwykle czarne balerinki? Nie wiem jakos nie mam pomyslu na buciki. Oczywiscie ladnie by bylo z czarnymi klasycznymi czolenkami, ale tak bym nie chodzila na codzien, bo mam dosc wysokie platformy i dziwnie bym sie czula I w ogole podobaja sie Wam takie spodniczki?
|
|
|