Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-17, 14:56   #2760
AnnLady
Zakorzenienie

Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13

Cytat:
Napisane przez UltraMarryna Pokaż wiadomość
Haneczka- kciuki bo jak coś tam widzieliście to musiało to być! Czekam niecierpliwie do jutra.
Klamerka to odpocznij sobie te kilka dni - należy ci się [emoji16]Dla mnie najgorszy po porodzie jest zjazd hormonów, że człowiek nie jest taki mocny psychicznie jak teraz, tylko taki słabeusz emocjonalny..Ale luzak [emoji23]Aaaaa!!! O to chodzi [emoji23]
Ostatnio jakiś menel na stacji benzynowej mojego męża się pyta czy da mu kasy trochę. M. mówi że kasy mu nie da ale jeśli jest głodny to może mu kupić coś do jedzenia. To on chce zwykłą bułkę. Mąż kupił mu hot-doga, wręcza mu a ten do niego z taką pogardą: "ej ale to miała być zwykła bułka!".
No ręce opadają!!!!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To u nas po osiedlu taki chodził kiedyś, niby głodny i chce kasę. To mój ojciec obiad mu zaproponował to "nie chce, bo już jadł" [emoji85]
A innemu powiedział, że owszem da mu kasę jak zgrabi liście na ogrodzie. Myślicie że zgrabil? [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
AnnLady jest offline Zgłoś do moderatora