Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cyberpunk 2077
Wątek: Cyberpunk 2077
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-18, 14:29   #61
Atavish
Zakorzenienie

Dot.: Cyberpunk 2077

Cytat:
Napisane przez Midziak Pokaż wiadomość
Wypuścili.

Tak jak jestem bardzo zianteresowane CP2077, tak do samego CDP mam bardzo mieszany stosunek. Z jednej strony firma potrafi sobie zrobic swietny marketing i jaka to ona nie jest super - z drugiej jest tragiczne traktowanie pracownikó jest juz niemal legendarne w polskiej branży
Z tego co kojarzę, to jest to problem branży ogółem, a nie branży w Polsce.

Cytat:
Napisane przez Limonka2738 Pokaż wiadomość
Tak właśnie bardzo wiele pieniędzy zostało zarobionych przez studia, które miały zaufanie ludzi, a nagle wypuściły szmirę.

Zawsze jest ten pierwszy raz. Fallout 76, Andromeda czy Anthem. Co ty, Bethesdzie nie ufasz? To Bioware, na pewno gra będzie dobra.

Tak można jakieś dwa tytuły bezkarnie skopać a ludzie zapłacą ci za nie.
Nawet jeśli Cyberpunk dostanie kijowe recencje, to i tak go kupię. Z ciekawości i słabości do Cyberpunka jeszcze jako papierowego rpg. Więc nie bardzo wiem jaka różnica czy kupię teraz, czy za rok.
Oraz - no akurat Bethesda i Bioware już wcześniej robiły kupy. Fallout już dawno był zepsuty. Więc nie widzę analogii. Kupy CDP jeszcze nie widziałam, więc nie widzę powodów dla których mają dostawać po tyłku za błędy innego studia.
Ponadto - istnieje coś takiego jak refund. Więc moje pieniądze czują się bezpiecznie.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując