2019-06-19, 18:35
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019r. - cz. 13
Cytat:
Napisane przez Krop_pka
U nas nie jest za ciekawie, wyniki męża jak to gin określiła ,, porażka", kazała brać acertin i po 3 miesiącach powtórzyć badanie plus badania krwi i do androloga. Jak nie będzie poprawy w ilości ( bo ruchliwość jest w porządku i tego się uczepiła, "może wystarczy go trochę podrasować") to pewnie klinika i inseminacja/ invitro. Te normy WHO już i tak są mocno obniżone. Powiedziała że jak bym miała 35 lat to by nie było czasu na czekanie i odrazu radziła by invitro. Pozostaje czekac.
Co do ilości dzieci chciałabym 2, najlepiej z jak najmniejszą różnicą wieku ale wiadomo jak z tym jest.
Popłakałam trochę mężowi, na szczęście przyjął wszystko na klatę. Ale ta nadzieja na cud też nadal jest. Nawet gin mówiła że czasami cuda się zdarzają i nie odbiera mi nadzieji bo sama zna kilka przypadków że przy gorszych wynikach jakoś się udawało. U mnie wszystkie wyniki książkowe. Więc walczymy dalej.
Przepraszam za litanie, mam nadzieje że ktoś dotrwa do końca
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
|
Kropcia dobrze że w ogóle są i że u Ciebie wszystko w porządku. Konsekwentnie zmiana trybu, dietka i tabsy mogą poprawić ilość. Kup mężowi luźne majtasy z tej okazji, albo w ogóle niech chodzi bez[emoji16] Będzie dobrze!
Cytat:
Napisane przez sunshine16
Nie martw się tymi pomiarami, tak jak dziewczyny piszą, że ciężko na tym etapie (i w ogóle) dokładnie wszystko wymierzyć. Często jakość sprzętu pozostawia wiele do życzenia.
Co do tej cukrzycy to gdzieś czytałam, że wielu kobietom z cukrzyca ciążowa każą się kłaść na jakiś czas przed to do szpitala, w sumie nie wiem w jakim dokładnie celu.
Też mi się wydaje, że te wyniki nie są aż taka porażka. Na pewno da radę poprawić jakość i ilość nasienia zmiana trybu życia, dieta i suplementami.
Mój parę miesięcy temu zmienił dietę, zrezygnował prawie całkowicie z alkoholu i bierze jakieś tam tabsy. Na początku lipca ma jakieś dokładniejsze badania to zobaczymy co tam u niego słychać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No ciekawa jestem czy wyeliminowaliście ten czynnik/i pogarszajacy jakość [emoji4]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|