2019-06-22, 13:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tajemniczy sms z ostrzeżeniem o facecie z którym się spotykam
Cytat:
Napisane przez Hultaj
No. Plus takie czajenie się.
Rada roku, ''och, sama się przekonaj''. To mogła nic nie pisać.
Nie są ze sobą oficjalnie, raptem parę razy przyrandkowali a tu już jakaś dobra duszyczka wyciąga spod ziemi że macie się ku sobie z X i z esami leci ale żeby był z nią kontakt i konkret to już nie. Cizia sama wystawia sobie laurkę że jesteś dla niej rywalką i chce się ciebie pozbyć. 
|
Dlatego wydaje mi się, że to ktoś z jej otoczenia, a nie jego. Osoba, która ją dobrze zna. A czy zna i jego, czy tylko coś tam słyszała "na mieście", czy to brednie wyssane z palca to już inna historia.
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------
Cytat:
Napisane przez meliandra
(...)
Postanowiłam jednak podpytać luźno o jego związki i tu faktycznie wygląda trochę tak jakby ta laska z smsa miała rację. Koleś ma 28 lat i w sumie był tylko w jednym związku. Tzn. no ja też nie mam wielkiego doświadczenia w tej kwestii, bo nie mam szczęścia do facetów, ale on tak jakby nie bardzo do końca wiedział co mówić. Ponoć jak się spotykał z kimś to nie było to albo było im nie pod drodze, a to to któraś go oszukała, ogólnie takie trochę wymijające odpowiedzi, ale może się nakręciłam i doszukuję się dziury w całym.
|
Ale te spotkania z nim są fajne? Polubiłaś go mocno i szczerze? Chcesz aby ta znajomość się rozwijała, czy takie trochę "z braku laku"? Jeżeli przez ten sms to jednak straciło swój urok, to zastanów się, czy warto. Ile razy się już widzieliście?
|