2008-08-22, 08:37
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co dalej?
Z tego co wiem faktycznie można zrobić badania sprawdzające "sprawność" plemników. Koleżanka badała także spermę męża pod kontem bakterii, które jak występują to mogą bardzo przeszkadzać. Wpisz w google nazwę swojego miasta i np, badanie spermy lub zapytaj swojego ginekologa. Niestety najczęściej za takie badania sama musisz płacić bo z Funduszu jest to możliwe jak się dobrze orientuje dopiero po 3 poronieniu.
Moja siostra też pod 30, w tamtym roku w listopadzie miała podobną sytuację - martwy płód w 5 miesiącu a teraz znowu jest w ciąży!Lekarze załamują ręce bo poronienia to plaga - kobieta zdrowa, prawidłowa budowa, zdrowy tryb życia a ciąży nie donosi. Płacimy za ładne pomidory, dezodoranty i telefony komórkowe!Nie panikuj na razie. Zazwyczaj jest tak, że jak się bardzo czegoś chce to jak na złość tego się nie dostaje!Nie skupiaj się na tym tak bardzo a będziesz mieć niespodziankę!I głowa do góry !
Kocham i jestem kochana! (taki oto banał  )
|
|
|