2019-06-25, 22:10
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ponowne starania po t. Zaczynamy
Cytat:
Napisane przez Verbena0901
Dziś miałam konsultacje w sprawie wodobrxusza.praktycznie się wchłonęło.zostal niewielki ślad .co było Pr uczynią i czy już nie wróci niewiafomo.przeplyw krwi w mózgu troszkę przyspieszony.moze być taks uroda dziecka albo niewiadomo co.takze ciagle coś.nie ma spokoju.dziewczyny próbujcie nie bójcie się ,ale pamiętajcie ta ciaza będzie dla was bardzo stresująca.nie da się tego stresu wyeliminować.bedxie dobrze.musi byc[emoji846][emoji123][emoji123][emoji123]
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Wynn uda się trzymam mocno kciuki[emoji8]
|
Pytałam w kontekście lekarzy, może mogę kogoś polecić ale pewnie masz już wszystko ogarnięte. Powodzenia [emoji3]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Verbena0901
Dziś miałam konsultacje w sprawie wodobrxusza.praktycznie się wchłonęło.zostal niewielki ślad .co było Pr uczynią i czy już nie wróci niewiafomo.przeplyw krwi w mózgu troszkę przyspieszony.moze być taks uroda dziecka albo niewiadomo co.takze ciagle coś.nie ma spokoju.dziewczyny próbujcie nie bójcie się ,ale pamiętajcie ta ciaza będzie dla was bardzo stresująca.nie da się tego stresu wyeliminować.bedxie dobrze.musi byc[emoji846][emoji123][emoji123][emoji123]
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Wynn uda się trzymam mocno kciuki[emoji8]
|
To jest bardzo dobra wiadomość, wciąż trzymamy kciuki [emoji8][emoji3]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|