Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O co chodzi z tą naturalnością?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-06-29, 09:54   #5
dekko27
Rozeznanie

Dot.: O co chodzi z tą naturalnoscia??>

Cytat:
Napisane przez tinkerver2 Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale nie znam kobiet, które są "naturalnie piękne". Znam takie, które są ładne, ale mają pewne niedoskonałości.
Większość kobiet jest "podrasowana", np. Regularnie regulują () brwi, przed wyjściem używają chociaż tuszu do rzęs i pudru, golą nogi i pachy.
Nie mówię, że jest to złe czy coś, ale to jest takie mówienie "jestem naturalna" ale jednocześnie "podrasowanie" - co nie jest naturalne XD jakoś nie widzę nic naturalnego w regulowaniu brwi i goleniu nóg.

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
Jest jeszcze bardzo popularne farbowanie wlosow, prostowanie zebow, wybielanie. Doczepianie rzes, paznokci, wlosow. Operacje również, znam dziewczyne co zrobila nos, piersiami ludzie się nie chwala az tak.
Przeciez kobieta która doczepila wlosy i zrobila piersi wygląda tak samo jakby miała jedno i drugie naturalne. (jeśli zrobila ladnie)
Mi się nie podoba nienaturalnie długie rzesy, kolczyki w twarzy za wielkie usta i biusty wygladaja wulgarnie

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;86947516]Niedawno był wątek na intymnym, gdzie jakaś laska nie potrafiła zrozumieć, dlaczego faceci nie lecą do niej jak muchy, a lecą do jej koleżanki, mimo że to ona więcej ze sobą robiła, miała dużo bardziej wyrafinowany styl, była niby ładniejsza, a na pewno była dużo bardziej zrobiona.
Nie znam jakoś dużo bardzo zrobionych kobiet (bardzo w sensie poza depilacją i malowaniem jakieś ostrzykiwania, implanty, itp.), ale te, które znam są trochę za bardzo zafiksowane na swoim wyglądzie. Jeśli inni mają podobne doświadczenia, to trudno się dziwić, że uważają takie kobiety za puste.
Już pomijając, że nie wiem, czy widziałam kobietę z ostrzykniętymi, na której wyglądałoby to dobrze.

Wysłane z mojego HUAWEI LUA-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]
Liczy się tez osobowosc
dekko27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując