2019-07-03, 07:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Napisane przez agnieszka_2293
Dzień dobry, u mnie dzisiaj połowa ciąży, a 4 lata temu zabaczyłam II kreski na teście ciążowym z córcią [emoji4]
Zostało 5 dni do prenatalnych, tak bardzo na nie czekam, a z 2 strony tak bardzo się boję. Mam nadzieję, że dzidzia okaże się zdrowa Załącznik 7681599
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Gratulacje!! [emoji173]️ Powodzenia na polowkowych [emoji123][emoji106]
Cytat:
Napisane przez kasia2439
U mnie 1kg na plusie. Co do dziecka w toalecie - kwestia przyzwyczajenia [emoji4][emoji4]
Dzisiaj polowkowe [emoji173]
|
U mnie na plusie 3.5kg [emoji849] 173cm / waga początkowa 55.5 dzis 59,0 [emoji85]
U nas tez dzis polowkowe 🥰🥰
Bardzo się cieszę, nie moge sie doczekac i zaczynam sie stresowac [emoji12]
Co do sprzatania - my 'przejelismy' dom po tesciowej, ktora zawsze miala czysto, ona sie wyprowadzila a my zrobilismy remont, I dopiero okazalo sie jak bardzo bylo czysto na pierwszy rzut oka..
w kazdej szafce, komodzie, kupa kurzu, jakies pajęczyny, porozsypywane przyprawy, przeterminowane kosmetyki, puste opakowania po kremach ( moze chciala nagrywac projekt DENKO [emoji23][emoji23]) i mnóstwo rzeczy z przed 30 lat chyba nigdy nie używanych przez nia....
Ostatnio robiliśmy porzadki na strychu, bo ogromna powierzchnia a wejsc sie nie dalo, same kartony po sprzetach kupionych 35 lat temu jak sie wprowadzali, pudla ubran zjedzonych przez mole, wymieniali karnisze to stare na strych kupili nowe oswietlenie, stare na strych, choinka na swieta sztuczna x 4 (a od kiedy do nich zaczelam przyjeżdżać czyli 10 lat zawsze maja żywą [emoji16])
ciuszki dla noworodka po siostrze tz ktora ma 35 lat! [emoji44][emoji44]
Bukiet ślubny teściów z przed prawie 40 lat ususzony... Nocnik mojego 27letniego TZ [emoji23][emoji23][emoji23]
Przez okno rzucalismy na przyczepke smieci 🤣🤣🤣
Tz 3 razy musial podjeżdżac pusta - tyle tego bylo [emoji849]
Czas edycji: 2019-07-03 o 07:46
|
|
|