2019-07-04, 08:43
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Dzień dobry!
Cytat:
Napisane przez babeczki
Gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
U mnie po polowkowych tez wszystko idealnie [emoji7][emoji7][emoji7]
Pani powiedziala, ze ksiazkowa zdrowa ciąża [emoji173]️ idealne parametry, wszystko było super widac, szyjka jak to Pani ginelolog powiedziala długa jak u żyrafy [emoji3069] [emoji16]
lozysko jednak nie przodujące, tylko wysoko na tylnej scianie [emoji4][emoji4][emoji106][emoji123]
No i kolejny raz (piąty) pokazala sie corka [emoji16][emoji16][emoji16] juz sie nie zastanawiam [emoji12][emoji28]
Potem pojechalismy oglądać wózki, ciezko bylo [emoji28]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Cytat:
Napisane przez kasia2439
I u mnie wszystko w porządku. Potwierdził się chłopak [emoji4] ładnie współpracowal. Wazy 340gr
|
Gratuluję Dziewczyny! Wspaniałe wiadomości 
Cytat:
Napisane przez babeczki
|
My nowy fotelik Maxi Cosi Cabriofix kupiliśmy dla Synka, obecnie jest w użyczeniu mojego Brata, za niedługo przejmie go Wanda Docelowo wzięłam model Pebble ale musiałam zamienić bo okazało się że nie kompatybilny z adapterami do wózka.
Od mniej więcej skończenia roku Synek jeździ w obrotowym GB Vaya, cały czas tyłem do kierunku jazdy (a ma już prawie 2,5roku) 
Cytat:
Napisane przez Likka9
Normalnie sciskasz fajcha [emoji23] niektórym ciężko , ale moim zdaniem to dlatego że nie potrafią go wyczuć. W sensie za szybko , za wolno pompują. Ja wyszłam z założenia,że jak mi będzie mało to sobie kupię elektryczny. A tymczasem ten w zupełności wystarczył. Zresztą są kobiety które będą rok dzień w dzień korzystać,są takie co tylko w szpitalu albo jak ja okazjonalnie. Wszystko o o to się rozbija.
|
Ja mam podstawowy elektryczny laktator z Canpolu, używałam sporadycznie podczas zastojów albo kiedy trzeba było coś ściągnąć i zostawić na moją nieobecność. Ale powiem Wam że jak się potrafi ręcznie ściągać pokarm to też sposób nienajgorszy choć czasochłonny.
Myślę też że dopóki nie rozpocznie się przygody z KP to też ciężko coś przewidzieć - to naprawdę super indywidualna sprawa.. i te pozycje i ilość mleka i częstość karmienia..
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
|