2008-08-22, 12:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. III
Cytat:
Napisane przez Reichea
Cześć dziewczyny, mam takie pytanie, czy nie orientujecie się czy istnieją jakieś przepisy dotyczące tego ile UC ma czasu na przesłanie mi paczki, po tym jak z mojej strony zostały dopełnione już wszystkie formalności? Bo przestaje mnie bawić już to co wyrabia Bytom. Perfumy przesłali mi po 2 miesiącach od wysłania im maila, a teraz już miesiąc czekam na swoje kosmetyki. No jest to już lekka przesada, bo jeszcze trzeba im 5,50 zapłacić za "opłaty pocztowe". Mam ochotę zrobić tam jakąś rozpierdówę, ale wolałabym się najpierw do tego przygotować. Pozdrawiam.
|
chyba nie maja jakies wyznaczonego czasu na oddanie paczek, mi zestaw Fatala trzymali miesiac albo troche ponad, wiec nie ma sensu sie wsciekac bo jak sie uwezma to kazda paczke beda zatrzymywac na miesiac
Cytat:
Napisane przez m-habibi
DImiti, ja go nie widzialam ominelo mnie  jak wkleisz zdjecia to chetnie obadam ale i tak go pragne 
|
o to przynajmniej jedna chetna ale ja teraz kliklam i wyszlo mi ze 1 zostal jeszcze
mi sie podobaja jeszcze pink oyster, sesam, sunbeige nie ma ich na tru ale na zakupach na tru jedna wizazanka wkleila zdjecia ich z MUA
|
|
|