Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mam obsesję
Wątek: Mam obsesję
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-07, 16:48   #41
DracarysDragon
Raczkowanie

Dot.: Mam obsesję

[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86971309]Dla mnie to dziwne. Ja nie mam takiej fascynacji, a kiedy jestem zakochana, to to ta osoba jest dla mnie absolutnym ideałem.

Gdybym wiedziała, że chłopak ma taką fascynacje jak ty, że aż "możliwe, że by mnie rzucił" to poszukalabym kogoś innego. Dla mnie to nieakceptowalne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Mnie też wydaje się to być nie w porządku. Po to wybieram takiego faceta, który mnie "jara", żeby inni nie musieli

A tak na serio to kochając kogoś szczerze nawet przez myśl Ci nie przechodzi, że mogłabyś chcieć kogoś innego - zwyczajnie nie ma takiej potrzeby, bo masz już wszystko. A jeśli zaczynasz chcieć to znaczy, że jednak czegoś w tym związku brakuje.

Takie wzdychanie do aktorów czy aktorek kojarzy mi się bardziej z nastoletnimi dziewczynkami niż z dojrzałymi osobami To zakochiwanie się w wyobrażeniu o kimś, masce scenicznej - nie wiesz jaka ta osoba jest (czy nawet jak wygląda - makijaż i photoshop czynią cuda) naprawdę. Coś jak z Edwardem ze Zmierzchu swego czasu. Z wiekiem przychodzi jednak ochota na realnych mężczyzn/kobiety
DracarysDragon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując