2019-07-08, 02:32
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
Napisane przez Dzasta11
Ja też nie rozstaję się z siateczką leków. Teraz w zasadzie tylko mam Letrox, Dostinex i reszta to witaminy + codzienne zastrzyki[emoji381] [emoji382] Ale mam zalecenie od lekarza pić i to tylko mocny alkohol żeby głowa nie myślała. Oczywiście nie piję nałogowo, ale jak było wczoraj to ognisko czy jak byliśmy na Chorwacji to sobie nie odmawiałam drinka [emoji6]
|
Ja mam na razie same witaminy (clo już skończyłam póki co) i w piątek idę na wizytę do swojego gina wreszcie, to pewnie przypisze kolejne rzeczy.
Teściowa tyle piwa mi wciskała wczoraj, że teraz obudziłam się z kacem [emoji51]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 02:32 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ----------
Cytat:
Napisane przez marcja7777
Lecimy do Turcji, do miejscowości Bitez, 7 km od Bodrum
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------
Ja teraz mam bromka, acidum folicum, luteine dopochwowo - także aktualnie mniej. Najlepiej jak jest olej z wiesiołka 6xdziennie, clo, 2x luteina. Ty jeszcze z zastdzykami się męczysz [emoji852]
W tych ulotkach wyczytałam że alko nie jest wskazane i się boje
|
Jeden lekarz u którego byłam na Usg mówił mi, że luteina i dupek niby owu blokują.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|