Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomylił moje imię - czy przesadzam?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-08, 07:06   #1
manokja
Przyczajenie

Pomylił moje imię - czy przesadzam?

Cześć.

Czy ja wariuję? Potrzebuję spojrzenia osób trzecich.

Spotykam się z chłopakiem 2,5 roku. Dziś pomylił moje imię z imieniem swojej znajomej.

Wstaliśmy rano, mieliśmy wyjść niedługo z mieszkania. Ja do lekarza, a on do pracy (na weekend był u mnie). Leżymy na łóżku, a on do mnie: Monia, o której chcesz jechać?

Zamurowało mnie. Wiem kto to Monia. Dziewczyna, do której kiedyś podbijał, jeszcze przede mną, znają się przez internet, ale z tego co widziałam, ona nie chciała się z nim spotkać nigdy. Ale jakoś w zimę, grali razem w grę internetową (w taki też sposób się poznali). Wtedy czasem coś do niego napisała na fb, ale on tak średnio odpisywał. Potem już niby przestali grać razem.

Teraz mnie to wręcz zamurowało. Rano, jeszcze leżąc na łóżku i budząc się w sumie, wypalił jej imię.

Powiedziałam żeby pokazał mi swój telefon. Pokazał, pisała do niego w połowie czerwca, jakaś głupota, która chyba wskazuje, że ma z nią kontakt znów, zapewne w tej grze (a może nie tylko?). Widziałam, że zablokował powiadomienia od niej (dla mnie to lampka ostrzegawcza, żebym nie zobaczyła jak ona do niego napisze), ale on powiedział, że nie interesuje go co ona do niego pisze, więc ją zablokował.

Skoro tak, to skąd ta pomyłka? Zrobiło mi się strasznie przykro. Ja czasem powiem do niego imieniem brata, on do mnie siostry też (to normalne dla mnie). Ale imię koleżanki?

Czy ja przesadzam?

Dziś rano rozstaliśmy się w niemiłej atmosferze, bo on się do mnie uśmiechnął, a ja miałam smutną minę, zapytał co się dzieje, to powiedziałam, że to nie był żaden przypadek. Wtedy po prostu wyszedł.

Co ja mam o tym myśleć?
manokja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując