Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Escada Collection a E. Margaretha Ley?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-27, 22:26   #12
joannea
Zadomowienie

Dot.: Okazja w moim mieście!

Szperam, grzebię i staram się zrozumieć

bywały Escady 100, a jakże, pytanie tylko, czy Escada Escada to to samo, co Escada Collection?
http://www.perfumeemporium.com/Women...urrency_type=2

jeżeli przyjmiemy za wyznacznik Truskawę, wtedy już zupełnie można się skołować, bo wiele Escad ma ten sam flakon (tender light na przykład). A 100 ml ML edt powinno być zielonkawe, nie złotawe (dla odmiany edp ma flakon jak 30 ml) - ale oczywiście sa to puste analizy bazujące na foto w internecie

w kazdym razie, z tego, co mnie pamięć nie myli, wygląda toto co jest dostępne tak, jak w załączniku. Konia z rzędem temu, kto powie, CO TO JEST???

Ja już sama nic nie rozumiem, jestem skołowana jak nie wiem co, jeżeli którakolwiek z Was ma jakąkolwiek koncepcję, zapraszam do dyskusji.

Podsumowując: wygląda jak ML, ale nie ma napisu, co stawia to niebezpiecznie blisko C, która w zasadzie nie powinna się w takiej pojemności pokazać. Pani w perfumerii twierdzi, że to Collection, ale mamy na uwadze, że to Holandia i pani może mówić cokolwiek.

Kochany Moderatorze, czy można by całą tą część escadową- dla potomności równie bezkuutecznie jak ja poszukującej Collection - przenieść na osobny wątek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg escada.jpg (57,1 KB, 29 załadowań)
joannea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując