Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie po 7 latach, proszę o rady.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-08, 10:29   #26
kubapa
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie po 7 latach, proszę o rady.

Cytat:
Napisane przez VegeKaro Pokaż wiadomość
Przede wszystkim zadaj sobie pytanie czy na pewno chcesz aby wróciła, czy wyobrażasz sobie wspólne życie mimo tych niedogodności które wymieniłeś.
Wiesz że po powrocie sprawy które Ci przeszkadzały - mogą nie ulec zmianie? Naprawdę byłeś z nią szczęśliwy? Przemyśl na spokojnie.
To jest Twój pierwszy związek i podchodzisz do niego bardzo emocjonalnie.
Poza tym - daj jej i sobie czas. Jeżeli będzie chciała Cię odzyskać -zrobi to. Jednak jeśli będziesz za nią biegać jak piesek - to albo spowodujesz w niej nienawiść albo zwykłą litość. Myślę że obu z tych uczuć nie chcesz.

Byłem z nią szczęśliwy, kiedyś każdy mówił ze to była dziecinna miłość a potem ze to przyzwyczajenie lecz ja ją naprawdę kocham i mimo tego wszystkiego byłem z nią szczęśliwy. Czuje ze z dnia na dzień coraz bardziej się ode mnie oddala i nic już tego nie zmieni wiem, ale i tak nieustannie czuje ta potrzebę, żeby z nią porozmawiać.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez berkleystreet Pokaż wiadomość
Bo ją męczysz, ona mówi że Cię nie chce a ty dalej pytasz co masz robić, żeby wróciła. Nawet nie starasz się sobie pomóc, nie myślisz o sobie i o tym jak przetrwać rozstanie tylko cały czas ona ona ona

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Ciężko jest myśleć o sobie kiedy straciłem ukochana osobę nawet powiem szczerze, ze nie chce myśleć o sobie.
kubapa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując