2008-08-22, 12:58
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
Napisane przez joasiak1
Nuit, piękny zbiór, zróżnicowany - patrzę na Twoje zdjęcia, podziwiam i kilku sztuk zazdroszczę nawet wcale nie po cichu  i tak mnie dopadło pytanie - czy mając tyle pięknych zapachów z różnych kategorii zapachowych łapie Cię czasem syndrom pustej szafy...?
Piękne masz zapachy - kilka nas łączy (naliczyłam 7), kilka miałam, ale jakoś szczególnie wpadł mi w oczy u Ciebie flakon Extravagance, mam do tego zapachu sentyment i nawet ostatnio przeszła mi przez głowę myśl o małym powrocie...
|
Pusta szafa?? Nigdy. Znudzenie, przesycenie, monotonia (z przymrużeniem oka ) owszem. Ale nie pusta szafa. A Extravagance to dobry pomysł na ciepły czas 
Cytat:
Napisane przez lady Vader
Nuitblanche-chylę czoła,piękna,zróżnicowana kolekcja.Mam prośbę-czy mogłabyś szepnąć słówko o Shocking Schiaparelli?-bardzo mnie ten zapach intryguje i zastanawiam się nad flaszką.
|
Cytat:
Napisane przez agaa13
Nuit przepiękna kolekcja  . zazdraszczam Ci kilku flakoników....
|
Podziękowali Shocking to łyżka ociekająca z gęstego miodu. Słodycz dużego kalibru, ale jak najbardziej pozytywna.
Cytat:
Napisane przez your Angel
Nuit, właśnie przyszło mi do głowy określenie idealnie definiujący Twój zbiorek płynnego szczęścia  To kolia z pereł. Jest tu całe mnóstwo przepięknych i wyrafinowanych zapachów, prawdziwych skarbów, których zdobycie jest bardzo trudne. Po prostu perełka na perełce  Jestem zachwycona i - tak jak Ci już napisałam - chętnie widziałabym u siebie wiele z Twoich flakoników
Na koniec pytanie-prośba  Czy mogłabym prosić o opis Twoich wrażen z Watch'a, Patchouli i Royal Muska Micallef'a  ? Ostatnio mam ogromną jazdę na M icallefa za sprawą ich cudownego Notee Vanille, Vanille Aoud i Gaiaca...
|
Zmieniam kolory z zażenowania... Odezwę się na pw w sprawie zapachów 
Tymeno, nawet nie wiesz jak mocno ja bym sobie tego życzyła. Apetyt rośnie w miarę jedzenia ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Contax
Nuit, rewelacyjna kolekcja  ale nie dlatego, że liczna (choć nie ukrywam, że robi piorunujące wrażenie  ), ale dlatego, że jest najbliższa moim upodobaniom zapachowym - zatem witam zapachową siostrę 
|
Jak niedługo ktoś przypuści abordaż na moje paczule to będę wiedziała gdzie szukać 
Cytat:
Napisane przez bluegirl
Na pierwszy rzut oka na zdjęcia stwierdziłam że niewiele mamy wspólnego, ale jak widać wyżej łączą nas niektóre flakony.
Piękna, bogata kolekcja, różnorodna.
Bardzo podobają mi się zdjęcia, wszystko widać przejrzyście.
|
Blue rzeczywiście niewiele mamy wspólnych zapachów, ale łączą nas te najlepsze z najlepszych
|
|
|