Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 12:58   #1490
Nuitblanche
Rozeznanie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV

Cytat:
Napisane przez joasiak1 Pokaż wiadomość
Nuit, piękny zbiór, zróżnicowany - patrzę na Twoje zdjęcia, podziwiam i kilku sztuk zazdroszczę nawet wcale nie po cichu i tak mnie dopadło pytanie - czy mając tyle pięknych zapachów z różnych kategorii zapachowych łapie Cię czasem syndrom pustej szafy...?

Piękne masz zapachy - kilka nas łączy (naliczyłam 7), kilka miałam, ale jakoś szczególnie wpadł mi w oczy u Ciebie flakon Extravagance, mam do tego zapachu sentyment i nawet ostatnio przeszła mi przez głowę myśl o małym powrocie...
Pusta szafa?? Nigdy. Znudzenie, przesycenie, monotonia (z przymrużeniem oka ) owszem. Ale nie pusta szafa. A Extravagance to dobry pomysł na ciepły czas

Cytat:
Napisane przez lady Vader Pokaż wiadomość
Nuitblanche-chylę czoła,piękna,zróżnicowana kolekcja.Mam prośbę-czy mogłabyś szepnąć słówko o Shocking Schiaparelli?-bardzo mnie ten zapach intryguje i zastanawiam się nad flaszką.
Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Nuit przepiękna kolekcja. zazdraszczam Ci kilku flakoników....
Podziękowali Shocking to łyżka ociekająca z gęstego miodu. Słodycz dużego kalibru, ale jak najbardziej pozytywna.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Nuit, właśnie przyszło mi do głowy określenie idealnie definiujący Twój zbiorek płynnego szczęścia To kolia z pereł. Jest tu całe mnóstwo przepięknych i wyrafinowanych zapachów, prawdziwych skarbów, których zdobycie jest bardzo trudne. Po prostu perełka na perełce Jestem zachwycona i - tak jak Ci już napisałam - chętnie widziałabym u siebie wiele z Twoich flakoników

Na koniec pytanie-prośba Czy mogłabym prosić o opis Twoich wrażen z Watch'a, Patchouli i Royal Muska Micallef'a ? Ostatnio mam ogromną jazdę na Micallefa za sprawą ich cudownego Notee Vanille, Vanille Aoud i Gaiaca...
Zmieniam kolory z zażenowania... Odezwę się na pw w sprawie zapachów

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Nuit, jeju Twoje flaszki robią niesamowite wrażenie. Piękny zbiór, pięknie i czytelnie wyeksponowany

Łączy nas 9 flaszek:

Serge Lutens Chergui
Serge Lutens Ambre Sultan
Salvador Dali Le Roy Soleil
Fendi Theorema
Givenchy Organza Indecence
Cacharel Gloria
Cartier Must (perfumy)*
Donna Karan Black Cashmere
Bond No. 9 New Haarlem

Bardzo bym sobie życzyła żeby połączyło nas więcej

Tymeno, nawet nie wiesz jak mocno ja bym sobie tego życzyła. Apetyt rośnie w miarę jedzenia

Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Nuit, rewelacyjna kolekcja ale nie dlatego, że liczna (choć nie ukrywam, że robi piorunujące wrażenie ), ale dlatego, że jest najbliższa moim upodobaniom zapachowym - zatem witam zapachową siostrę
Jak niedługo ktoś przypuści abordaż na moje paczule to będę wiedziała gdzie szukać

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Na pierwszy rzut oka na zdjęcia stwierdziłam że niewiele mamy wspólnego, ale jak widać wyżej łączą nas niektóre flakony.
Piękna, bogata kolekcja, różnorodna.
Bardzo podobają mi się zdjęcia, wszystko widać przejrzyście.
Blue rzeczywiście niewiele mamy wspólnych zapachów, ale łączą nas te najlepsze z najlepszych
Nuitblanche jest offline Zgłoś do moderatora