Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2019 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-09, 10:25   #4414
sQuaara
Zakorzenienie

Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Dzisiaj przyjedzie nowa lodówka, więc zaczynam mrozić mleko. Dziewczyny jakie herbatki pijecie na wspomaganie laktacji? Chciałabym jak najszybciej i jak najwięcej nagromadzić mleka, bo czuję już że zaczynają mnie boleć stawy i jak mnie trzepnie to nici z karmienia

No i pytanie do tych, które mrożą mleko, ile razy dziennie ściągacie, ile ml mrozicie? I generalnie za każde rady będę wdzięczna

Ale wczoraj o godzinie 22 zrobiłam pyszne leczo, jak synek zje to sobie podgrzeje

Byłam wczoraj u ginekologa, wszystko jest dobrze. Po wizycie pojechałam do biedronki i już pod koniec zakupów TŻ dzwoni żebym wracała, bo mały tak ryczy i nie chce się uspokoić a butelki nie chce w życiu tak sprawnie i szybko nie wracałam do domu odkąd zdałam prawko

W tym tygodniu dostaniemy zdjęcia z sesji noworodkowej, już nie mogę się doczekać w czwartek mamy szczepienia, SQ dobrze pamiętam, że Ty rotawirusy szczepiłaś tą szczepionką co są dwie dawki?

W niedzielę TŻ wyjeżdża w trasę i zostaję sama samiuteńka na trzy tygodnie.. no nie zupełnie sama, bo z dzieckiem, psem i dwoma kotami, nie wiem jak sobie poradzę szczerze mówiąc
Ja szvzepila ta która można dać później niż do. 12tz rotarix jeśli pamiętam (ja jestem super kiepska w nazwach)

Ja mleko mroze po 120 bo z butli moja nigdy więcej nie zjadła.
To są 2-3 ściągania kolektor em mleka (jedna piersią karmisz a z 2 w tym Czasie ściągasz)
Ściągasz. Odstawiasz żeby samo się schlodzklo do temp pokojowej i dopiero do lodówki. Mieszkasz mleko w tych samych temperaturach max ze ściągan z 24h

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka