2019-07-10, 20:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3
Cytat:
Napisane przez Likka9
My mamy sypialnie na górze i kurde nie pamiętam żeby spala poza sypialnia. W bujaczku nigdy nie zasnęła. Wózka w życiu bym nie wprowadziła do salonu. Albo nie pamiętam albo nigdy nie spała na dole [emoji16]
Polecam przy okazji kamerę, my akurat korzystaliśmy z darmowej kamery na starych telefonach, wystarczylo wifi. Teraz kupię coś normalnego,żeby było poza domem przydatne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
U nas kamera zbędna: pokoje mamy naprzeciwko siebie może jak się kiedyś dorobimy domu to się potrzeby zmienia
Cytat:
Napisane przez Mikaa92
Przyjaciółka kupiła wsadziła dziecko tam dwa razy i złożyła i schowała. Moim zdaniem jako bujaczek fajny, jako krzesełko później jeszcze lepszy ale jako kołyska totalny niewypał. To dziecko praktycznie na podłodze leżało takie niskie strasznie to i jak się buja to wszystko się rusza, nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi. Te ścianki są bardzo miękkie materiałowe i nie bujaja się równo tylko tak dziwnie [emoji16]ja wolę bardziej usztywnione i stabilne ale ja nie patrzę w ogóle z funkcją kołyski to może dlatego takie preferencje mam. My mamy taki, identyczny tylko starszy model miałam z synem i długo nam służył, mam nadzieję że i tym razem tak będzie Załącznik 7682663
|
Chyba wiem o co Ci chodzi 
Przez chwilę myślałam też o samym kokonie, kladzionym na łóżko ale od razu miałam przed oczami jak mi się dziecko z kokonem za pomocą kotów turla po ziemi.
|
|
|