Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad 2019- cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2019-07-11, 11:20   #2015
Ska
Zadomowienie

Dot.: Mamusie listopad 2019- cz. 3

Cytat:
Napisane przez Likka9 Pokaż wiadomość
Ja & syn wczoraj [emoji3]
Super brzunio Jak na drugą ciążę to naprawdę niewielki trzymając się założenia że w kolejnych szybciej wywala
U mnie podobnie +3,6kg, identycznie jak w pierwszej ciąży na tym etapie.[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;86983215]To u mnie na dwóch baba (prenatalne + w 17 tc). Na drugich bez "chyba", więc oby tak zostało
Dzięki za kciuki. Niestety mój doktor przyjmuje popołudniami (od rana pewnie siedzi w szpitalu), więc idę dopiero na 15. Dzisiaj sama, za tydzień na połówkowe z mężem

Ja czekam z zakupami na za tydzień + na kasę męża. Ma pracę zleceniową, więc pieniądze nie przychodzą regularnie, dlatego wolę nie ruszać za dużo z mojej wypłaty [/QUOTE]Kciuki, kciuki Daj znać!
Cytat:
Napisane przez Sarahxoxo Pokaż wiadomość
Ja tak samo. No i to dziwne, bo przeciez bardzo sie ciesze, ze jestem w ciazy, ale nie wiem czy bede w stanie pokochac drugie dziecko tak jak pierwsze. Na pewno po porodzie bede sie z tego smiac i dziwic samej sobie, ale na razie to jest jakies niewyobrazalne.
A co do zakupow to u mnie duzych nie bedzie, bo juz wlasciwie wszystko mam. Tylko wozek kupimy nowy, ale dopiero w pazdzierniku.
Coś w tym jest.. Czasem też się zastanawiam jak to będzie z drugim dzieckiem, ale podobno miłość matki się mnoży a nie dzieli
Na razie też obserwuję u siebie jedynie radość z faktu że Synek będzie miał rodzeństwo, jeszcze nie potrafię podejść do Wandy tak indywidualnie. Np bardzo rzadko coś do niej mówię.. a w pierwszej ciąży to pamiętam, od samego początku prowadziłam monologi z brzuchem

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka