2019-07-11, 15:13
|
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamy majowe 2019 cz. 7
Cytat:
Napisane przez lilianna90
I słyszysz ją z pokoju obok w nocy jak się budzi?
|
Mam taki sen że stęknie i jestem obudzona Niestety stęka też przez sen :sciana:
Oczywiście drzwi otwarte i to pokój obok
Cytat:
Napisane przez Elsabel
My śpimy w 3 razem w sypialni, ale nie obraziłabym się, gdyby TŻ przeniósł się do salonu lub do drugiej sypialni. Muszę mu podsunąć ten pomysł  W nocy wstajesz i idziesz do drugiego pokoju? Ja bym nie dała rady się dotoczyć  Ledwo wyciągam małą z dostawki, karmię w półśnie, pieluchę też zmieniam na łóżku.
Ala zasnęła dziś później niż zwykle, wzięłam ją na spacer i już po niecałej godzinie się obudziła... Ech, oby nie włączyła syreny
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------
Zazdroszczę, u nas są odwrotne proporcje  Chętnie bym jej odlaczyla zasilanie, tylko jak?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Tak, ale to tylko parę kroków 
Cytat:
Napisane przez Eceea
Ahahaha mistrz
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------
No ja nadal słaba jakaś jestem. Ostatnio po spacerze ledwo wróciłam i od razu się na jedzenie rzuciłam. Od tamtej pory zawsze cos w wózku mam
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
I jak się sprawdza takie rozwiązanie?
|
No cóż, nie chcieliśmy i nie chcemy dziecka w łóżku więc walczę a czy 5 czy 10 kroków to już żadna różnica
A tam mam przewijak i fotel do karmienia
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
Cytat:
Napisane przez sQuaara
Moja to z piętra zza zamkniętych drzwi słychać[emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------
Kciuki dla dzieci za brak nopow
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
Grubo... Ale ja nic nie mówię jeśli faktycznie każde kolejne jest większe to moje 3cie może tyle ważyć [emoji15][emoji23]
|
Ryk od razu?
Moja o dziwo w nocy jak się obudzi to stęka i jęczy a jak nie przychodzę to dopiero zaczyna płakać ale też nie tak głośno
W dzień się tak nie krępuje 
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
|