Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-22, 13:54   #3308
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiałam, czy jako 50-60 latki tez bedziemy tu klikać
A czemu nie, w końcu kilka lat juz tu siedzimy
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Jestem na diecie bez węglowodanów. Miałam być od wczoraj, ale koleżanka miała imieniny i ciastek przyniosła i czekolady Więc mi nie wyszło. Ale od dzisiaj już na 100%. Zjadłam już śniadanie : Gotowany cyc z kurczaka, groszek zielony i ogórki. Napchałam się.
Pierwsze primo- groszek to skrobia czyli węglowodany
drugie primo- żeby zachować zdrowie wystarczy jeść dziennie 1 gram węglowodanów na kilogram masy ciała
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
poza tym to chce mi sie waty cukrowej skad wytrzasnac wate cukrowa? powie mi ktos?
Zobacz w wypożyczalni Beverlu Hills
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Poza tym wzięłam hydrolaty (po 100ml) : różany, oczarowy, rumiankowy i cytrynowy
Nie mogę coś znaleźć dobrego, delikatnego toniku dla siebie więc może one się sprawdzą.
Jejku, ja też chcę się bawić w tę całą biochemię, powoli dojrzewam choć jeszcze mam kilka drogeryjnyhc zakupów w planie
A Garniera dla wrażliwców próbowałaś?
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
planuję przede wszystkim Samsunga nowego
Łaaadny, ja mam E200 i kocham chociaz czasami mam ochotę rozwalić o ścianę za kilka rzeczy

Muszę przystopować z zakupami- we wrześniu urodziny TŻ, 5-cio lecie bycia razem, koleżanka wraca ze stanów z drobiazgami dla mnie i jeszcze jeden przedmiot na studiahc będę musiała opłacić
Idę się wyprzedać na all.

PS. ciekawostka, może do perfumowych szaleństw Wam się przyda
http://wiadomosci.mediarun.pl/news/28375,,group2
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora